perjantai 9. helmikuuta 2018

Tomb Raider teemalla Irina Tundran kanssa

Kävin arkistojeni aarteita läpi ja sieltä löytyi Irina Tundran kanssa kuvattu kuvasarja Tomb Raider teemalla. Kauan sitten olin jo bongannut mageet kasvihuoneet ja miettinyt sopivaa kuvausteemaa ja mallia. Selvitin kasvihuoneiden omistajan ja kysyin kuvauslupaa. Aiemmin olin käynyt vuokraamassa Helsingin Varustelekasta muutamia deaktivoituja aseita. Nyt ne pääsivät loistamaan upean Irinan kanssa kuvissa.

Ensimmäinen Tomb Raider leffa Angelina Jolien tähdittämänä on jäänyt mieleeni. Halusin klassikko tietokonepeli leffan teemaa myös näihin kuviin ja Irina on juuri sopiva malli. Irinan kanssa on tullut kuvattua useita kuvasarjoja. Irina valittiin viime vuonna Suomen seksikkäimmäksi naiseksi ja ei syyttä, tätä näyttävää naista on ilo kuvata :)

Tyhjillään oleva kasvihuone toimi loistavasti miljöönämme. Ainoa vaan että toukokuisena aurinkoisena päivänä itse kasvihuoneen sisällä tuli yllättävän nopeasti niin kuuma että hiki valui. Kävimme ottamassa aina muutamat kuvat ja äkkiä ulos. Kuuma aurinko loisti korkealla taivaalla ja antoi sopivasti valoa ja varjoa kasvihuoneeseen.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti