sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Miesten huomenlahjakuvaukset studiossa

Naiset otattavat itsestään kauniita ja sensuelleja huomenlahjakuvia tulevalle puolisolleen. Mies voi myös kuvauttaa itsestään miehekkäät kuvat lahjaksi. Kuvauksesta jää myös itselleen mukava muisto kuvina. Kuvauksen kuvat on mahdollista saada digitiedostoina, joista voi sitten itse teettää kuvia sopivassa muodossa. Tai valokuvat voi tilata minun kauttani suoraan aitoina valokuvina albumiin, rasiaan, kehyksiin tai isoksi tauluksi makuuhuoneen seinälle. Kuvat kannattaa aina teettää lopulliseen muotoon, jotta niistä saa enemmän irti. Kuinka moni katselee kuviaan tietokoneen syövereistä? Minusta on paljon mukavampi katsella hyvin onnistuneita kuvia kotona kirjahyllyssä kehyksissä tai albumista.

Huomenlahjakuvauksen voi toteuttaa studiossani tai muussa miljöössä. Karhulassa on komea kuvausympäristö Kartanohotelli Karhulan Hovissa. Siellä kävin kuvaamassa kauniista naisesta huomenlahjakuvat ja suora linkki kuviin ja tekstiini löytyy Kauniit huomenlahjakuvat karhulan Hovissa

Mikäli sinulle tuottaa vaikeuksia miettiä sopivaa kuvausympäristöä, niin kannattaa suoraan kääntyä puoleeni :) Olen kartoittanut vuosien ajan Kotka - Hamina seudun ulko- ja sisämiljöitä ja tiedän hyviä kuvauspaikkoja. Olen hyvä myös ideoimaan erilaisia kuvausteemoja ja etsimään sopivaa rekvisiittaa kuvauksiin.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti