maanantai 25. kesäkuuta 2018

17th Swap&Meet Kouvolassa

Toukokuussa järjestettiin perinteikäs seitsemästoista (17.) Swap&Meet autotapahtuma Kouvolan raviradalla. Olen ollut monessa jo mukana ja jälleen kamerani kanssa taltioimassa upeita jenkkirautoja. Olihan siellä muitakin museoautoja, mutta itseäni kiinnostavat eniten amerikanraudat :)
Lähdin veljeni Nikon kanssa viettämään päivää raviradalle ja lähestyessämme Kouvolaa, piti kamera jo kaivaa esiin. Heti liikenteestä bongailin usean vanhan auton matkalla samaan tapahtumaan.




Kouvolan FHRA järjestää tapahtuman ja he olivat ohjaamassa liikennettä. Viime vuonna oli kylmä ja sateinen keli. Tänä vuonna saimme nauttia toukokuussa useista lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Lauantai päivänä oli kaunis keli ja paikalla paljon autoja ja moottoripyöriä. Hyvä että ehdin kuvaamaan kun kuvattavaa oli niin paljon.







Tämän kaksikon kanssa kierreltiin autoja ja rompetoria.



Yksi tämän hetken lempiautoni on sympaattinen Kupla. Bongailin tapahtumassa monta toinen toistaan sympaattisempaa Kuplaa.



Sitten kun kasvan isoksi, niin ostan tälläisen hienon Dodge Challengerin muskelijenkin :)














Moottoripyörien osasto oli mielestäni isompi kuin aikaisempina vuosina. Todella kattava määrä erilaisia pyöriä mopoista harrikkoihin.













Rompetorille piti mennä heti ensimmäisenä tekemään löytöjä. Siellä oli myynnissä tavaraa auton osista mopoihin ja vanhoihin esineisiin ja leluihin. Yksi harrastus autotapahtumien lisäksi itselläni on kirppisten kiertelyt. Kesäisin olisi kiva käydä enemmänkin kirppistapahtumissa, mutta kun itsellä tuppaa olemaan sesonki parhaimmillaan, niin yritän ehtiä aina jossain välissä kiertelmään :)
























Paikalla oli myös palomiehien lisäksi hieno raskaamman kaluston parkki, missä oli militari tyylistä ajoneuvoa ja kuorma-autosta rekkaan.













































































































Hyvä olla matkassa oma lapio :P









Kasari karvinen somistamassa auton ikkunaa.













Ruohikkoalueella oli kiva picnic meininki :)





















Muistan tämän pinkin mopon Amerikan Car Showsta vuosien päästä.




















Todistusaineistoa, että on tullut käytyä ennenkin kyseisessä tapahtumassa. Todella hieno tapahtuma, kiitos järjestäjille, että olette järjestäneet näin monta kertaa. Ja kiitos autoilijoille ja moottoripyöräilijölle, jotka ovat tuoneet silmäteränsä muidenkin nähtäväksi. Ja kiitos kävijöile, että käytte tapahtumassa, jotta se järjestetään vielä vuosia :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti