torstai 31. lokakuuta 2013

Vieraana Haminan Teatterissa II

Eräänä päivänä vastarakastunut pariskunta, Helena ja Janne, ottivat minuun yhteyttä. Ihana pariskunta halusi minun ottavan heistä kihlajaiskuvia.

Pidimme yhdessä suunnittelupalaverin, jossa kartoitimme heidän toivomaansa kuvausta. Istuimme yhdessä alas ja kävimme läpi minkälaisia he ovat ihmisinä, millaisesta tyylistä he pitävät, sekä kuvauspaikkaa ja teemaa. Pariskunnalla oli todella paljon käyttökelpoisia ideoita kuvaukseen. Keskustellessani heidän kanssaan en voinut olla huomaamatta kuinka paljon samankaltaisia ajatuksia ja intressejä heillä oli keskenään.

Mietimme kuvauksen rakentuvan jonkin yhteisen harrastuksen ympärille, ja niitä Helenalla ja Jannella riittikin. Pariskunta golffasi, purjehti ja pelasi tennistä. Helena itse harrasti ratsastusta, musiikkia, teatteria ja muuta kulttuuritoimintaa. Lisäksi hän on aktiivisesti mukana hyväntekeväisyystoiminnassa. Janne taas harrasti reserviläistoimintaa. Valinnanvaraa siis riitti, ja aloimme kokoamaan kuvaussuunnitelmaa. Pyöriteltyämme ideoita ja harrastuksia, päädyimme käyttämään kuvauksessa purjehdusteemaa. Kuvauspaikaksi päätyi Haminan Tervasaari, jossa pariskunnan purjevene oli laiturissa. Kuvauspäiväksi sovimme 12.9.

Kuvauspäivän aamuna sää oli uhkaavan sateinen, mutta emme hätiköineet ja peruneet kuvausta – ja hyvä niin. Iltapäivällä sää muuttui suotuisammaksi, ja päivästä tuli kauniin kuulaan syksyinen. Tapasimme Tervasaaressa ja suloisen samanlaisiin purhedusvaatteisiinsa pukeutunut pariskunta nousi komean purjeveneensä kannelle. Mukanani oli myös Henni Haminan Teatterilta. Henni toimi assistenttina, ja käytti mm. täytesalamaa.

Helenan ja Jannen kanssa kuvaaminen sujui kuin soljuva tanssi. He eivät turvautuneet vain kuvaajan neuvoihin, vaan leikittelivät ja kokeilivat erilaisia poseeraustyylejä. Katseet pysyivät onnellisina ja umpirakastuneina. Heitä oli helppo kuvata, ja koko tilanne oli luonnollinen ja eteni sujuvasti.

Tässä hieman kuvamateriaalia rakkauden täyteisestä kihlajaiskuvasessiosta.








Onnea parille!

Vaimoni on toista maata -näytelmä Haminan Teatterissa 1.11.2013 alkaen. Katso tarkemmat esitysajat osoitteesta http://www.haminanteatteri.fi/.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti