sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kesänkuvaukset Jokipuiston kauniissa maisemissa

Kotka on tunnettu upeista puistoistaan. Yksi näistä on Karhulassa sijaitseva Jokipuisto, jota kutsutaan myös nimellä Ystävyydenpuisto Jokipuisto on palkittu Vuoden Ympäristörakenteena 2015. Olen seurannut paikan muokkaantumista viihtyisäksi koko perheen virkistäytymis alueeksi. Siellä voi nauttia picnic eväitä, ihastella kukkia tai vaikkapa ottaa valokuvia, niin kuin minä olen tehnyt :)
Puistoon pääsee kätevästi julkisilla (bussipysäkki vieressä ja kävellen mäki alas) tai omalla autolla puiston viereen.

Ympärillä on monia hyviä kuvaustaustoja. Puita, pensaita, kiviä, kukkasia, silta, vesiputousta ja joki. Kuvia voi ottaa aurinkoa apunakäyttäen tai viedä mallin myös varjoon. Ympäristö toimii eri vuodenaikoina, sekä eri säässä. Kotkan kauniissa puistoissa luonnistuu eri tyyppiset kuvaukset. Ulkona kuvatessa sääolosuhteet voivat toki välillä luoda omaa pientä haastetta. Kuvattavalla hiukset auki ja tuuli puhaltaa, kesällä voi olla lämmin tummassa puvussa, talvella kylmä pakkasessa. Riippuen kuvauksen laadusta, niin suomen kesät tuntien kannattaa varautua aina säävaruksella.

Kuvaukseen kannattaa tulla eri päivänä kuin milloin juhlat on, niin voimme keskittyä rauhassa kuvaukseen ja käydä useammassakin paikassa ilman kiirettä. Kuvauksen voi tehdä myös aikaisin aamulla auringon noustessa tai ilta hämärässä. 

Kuvausten varaukset ja tiedustelut nrosta 040 5529 885
Miljöökuvaukset ympäri Suomea, Studiokuvaukset Kotka - Karhula - Hamina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti