torstai 4. toukokuuta 2017

Ylioppilaskuvat rennoin ottein

Kesä tulee pian. Niin myös kesätapahtumat ja juhlat. Nyt on hyvä aika varata myös aika kesän kuvauksiin :) Valmistujaiskuvat voi ottaa studiossa tai ulkona miljöössä. Nyt on studiot käytettävissä Kotka - Karhula - Hamina akselilla. Studioiden kalenterit täyttyvät nopeasti kesän edetessä. 

Sään salliessa kuvat voi ottaa Kotkan kauniissa puistoissa upeine kukkineen tai suunnata Haminaan vanhojen idylisten puutalojen luokse. Erilaisempaa kuvausympäristöä löytyy urbaaneista teollisuusalueista. Itselläni on vuosien kokemus muotokuvauksista ja sen myötä olen kartoittanut kaakon kuvauspaikkoja sillä silmällä. Olen käynyt kuvaamassa kesäisiä kuvia Langinkosken kauniissa maisemissa ja meren rannalla. Sekä erilaisempia kuvausympäristöjä kaipaavia hiekkamontuista autioihin taloihin.

Viime kesän suosituin kuvauspaikka oli Langinkosken ympäristö. Sieltä löytyy kaunista luontoa, vesistöä, koivuja, metsäpolkuja ja historiallisia rakennuksia. Vieressä myös ihanat kesäkahvilat, jos alkaa hiukomaan kesken kuvausten :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti