sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Gootti KotHam Cityssä

Kun kiinnostuin enemmän valokuvaamisesta ja menin valokuvaamoon töihin, niin aloin kuvaamaan gootteja ja rockareita. Siihen aikaa oli vielä irc galleria, mistä bongailin malleja kuvauksiini. Gootit pukeutuvat mustiin ja muihin tummiin vaatteisiin. Asusteissa näkee paljon pitsiä, nahkaa ja pvc:stä. 
Meikki on todella tummaa ja näyttävää, kengät korkeakorkoisia ja saappaat korkeita. Kävin kuvaamassa gootteja ympäri Suomea. Monet kuvaukset sopivat hautausmaille ja muihin vanhan näköisiin ympäristöihin. Kiviaitaa, autiotaloja, ruosteisia pintoja. 

Goottikulttuuri alkoi kehittyä 1970-luvulta ja tuli musiikkiin. Gootti nimitys tulee englannin kielestä "gothic", mikä viittaa kauhu- ja kuolemanromantiikkaan. Genressä on monia alalajeja ja eri tyylisuuntauksia. Löytyy Cybergootteja, jotka käyttävät neonvärejä, muovia ja glitteriä pukeutumisessaan ja hiuksissa. Laittavat hiuksiin näyttäviä hiuslisäkkeitä.
Gothic Lolita tuli 1990-luvulla Japanista ja siihen liittyy rokokoo ja viktoriaaninen tyyli.

Pitkän tauon jälkeen löysin Ninan ja halusin hänet studiolleni ja Karhulaan kuvauksiin. Studiollani on punainen näyttävä sohva joka sopii hyvin goottiaiheisiin kuviin. Pimeänä iltana suuntasimme Kymin kirkolle ottamaan kuvia ja Laajakosken riippusilllalle. Riippusillalla on tullut käytyä monesti ja olen odottanut sopivaa kuvausaihetta siellä toteuttaakseni. Pimeänä talvisena iltana riippusilta ja joki näyttää ja kuulostaa tosi pelottavalta. Sain kuviin sopivaa tummanpuhuvaa ja synkkää sävyä.

Kuvattavien kanssa on hienoa päästä toteuttamaan eri tyylisiä kuvauksia. Jos sinulla on mielessä jotain erikoisempaa aihetta, niin minulla on hyvä tiimi auttamassa toteuttamaan aiheen kuin aiheen. Olemme tehneet eri aikakausien tyylejä, zombeja, pellejä, kauhua, fantasiaa, herkempiä kukkaistyttöjä, pinuppia ja paljon muuta. Vain mielikuvitus on rajana :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti