keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lahja jokaiseen makuun

Nyt joulun alla on hyvä muistutella mahdollisuudesta ostaa lahjaksi lahjakortti studiollemme. Mikäli läheiselläsi on pieni lapsi, lemmikki tai halu otattaa itsestä tai koko perheestä kaunis ja ammattitaidolla toteutettu kuva, tai tuloillaan ovat vaikkapa häät, valmistujaiset tai kihlajaiset, on lahjakortti kuvaukseen enemmän kuin osuva valinta. Kuva on kaunis muisto, ja mahdollisuus upeaan ja ammatilliseen studio- tai miljöökuvaukseen on lahjana arvokas, aikaakestävä ja upea elementti kotiseinälle.

Studiollamme ei tyydytty digitaaliseen lahjakortin pakertamiseen tai valmiisiin pohjiin, vaan tomerana marssimme askarteluliikkeeseen ja ostimme ihkaoikeat askarteluvälineet kortteja varten. Joten pieni lisäarvo kortille on yksilöllisyys ja maanläheisyys, sillä kaikki kortit ovat yksilöllistä käsityötä :) Kortit ovat studiomme (sekä kenties henkilökunnan) näköisiä; lämpöisiä, persoonallisia ja pirteitä. Tule piipahtamaan studiollamme, ja valitse lahjansaajalle sopivin kortti! Annamme myös mielellämme lisätietoja lahjakortin ostamiseen liittyvistä asioista. Lahjakortit ovat voimassa ostopäivästä lähtien yhden vuoden, joten kuvausaikaa ei tarvitse alkaa suinpäin varailemaan. Joululahjaksi ostettu lahjakortti on käytettävissä siis mainiosti vielä vaikkapa kesähäiden tai rippijuhlien aikaan ;)

Korttienteon yhteydessä tuli todettua askartelun olevan varsin rentouttavaa ja luovaa pakerrusta nykymaailman hektisyyden keskellä. Toisinaan tekee ihan hyvää poistua näyttöpäätteen ääreltä ja kokeilla oman luovuutensa hedelmää siihen, miten yhdistäisi värikkään pahvin erinäisiin kuoseihin, helmiin, tarroihin tai lahjanaruun. Varsin hauskaa touhua! Suosittelemme kuitenkin olemaan varovaisia etenkin liimojen ja pienten paljettien kanssa ;)

Erilaisia askarteluvinkkejä löytyy massoittain internetistä, sekä askartelukirjoista. Inspiraatiota voi löytää valmiskorteista. Myös erilaiset kuvataideteokset voivat inspiroida erilaisten värien tai kuosien käyttöön. Itsetehdyissä korteissa on se ainutlaatuinen hienous, että niitä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitä. Niitä voi myös tehdä erityisesti tiettyyn tilaisuuteen tai tietynlaiselle henkilölle sopivaksi.

Tervetuloa lahjakorttiostoksille, ja rentouttavia askarteluhetkiä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti