lauantai 3. elokuuta 2019

Meripäiväparaati paraatista käsin

Viime viikolla oli joka vuotiset Kotkan Meripäivät. Yritykseni osallistui meripäiväparaatiin. Paraatin teemana oli Kotka 140 vuotta. Meillä se näkyi asuissa, mukana oli menneitä vuosikymmeniä, merellistä teemaa ja fantasiaa. Haalimme porukalla lahjoituksena ja omista nurkista materiaaleja ja roskia. Roskat asusteissamme kuvastivat roskaamista ja mereen joutunutta jätettä. En ole ikinä ymmärtänyt roskien heittämistä luontoon.
Omassa yrityksessäni kierrätän kaiken mahdollisen ja myös kotona. Toteutan omia kuvausprojekteja, missä on myös mukana kierrättämistä.



Ennen paraatin alkua kaikkien osallistuvien ryhmien täytyi olla hyvissä ajoin odottamassa paraatin liikkeelle lähtöä. Meidän ryhmällä oli hyvä fiilis. Kuunneltiin musiikkia ja otettiin kuvia :) Paraatiporukka koostui yhteistyökumppaneista, ystävistä, kavereista, malleistani. Tämä oli minun neljäs kerta paraatissa. Ja joka kerta se on yhtä jännittävää ja hauskaa.



Asusteet teimme itse. Meillä oli pari askartelu tapaamista, missä loihdimme asujamme kasaan. Osa malleista loihti omat upeat puvut ihan itte kotona. (Kävin kuvaamassa muutamia malleja aiemmin viikolla ja laitan näistä vielä myöhemmin kuvia :) )


Meripäiväparaati 2019






Paraatissa minulla oli luonnollisestikin kamera mukana ja otin samalla muutamia kuvia yleisöstä.




Tässä alla vielä kuvia valmistautumisestamme. Kokoonnuimme Kotkan Foto PR valokuvausliikkeeseen odottamaan paikalle saapuvia ja teimme vielä loppu silaukset maskeihin ja asusteihin. Nämä kuvat ovat Foto PR:n Matti Pukin ottamia.








Kiitokset paraatissa mukana olleille malleille, stailaaja Pia Pulkkinen, Foto PR, Haminan Teatteri, iso kiitos Idalle asusteiden toteuttamisesta ja maskeerauksista ja Kotkan kaupungille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti