sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Kesän morsiamille huomenlahjakuvaukset

Kesän morsiamille ihana huomenlahja; valokuvat Sinusta. 
Tulevat morsiamet otattavat itsestään huomenlahja- ja boudoirkuvia tulevalle puolisolleen, mutta mies voi myös otattaa sensuellit kuvat. Huomenlahjakuvauksien ympäristönä toimii hyvin uusi luonnonvalostudioni, joka sijaitsee Karhulan Teollisuuspuistossa, Toimistotalo Otson viidennessä kerroksessa. Tila on sopivan rouhea, iso ja valoisa, missä voi näin valoisaan aikaan ottaa pehmeämpää luonnonvalo kuvaa. Tämän postaukseni kuvat on otettu jo alkuvuonna, kun elettiin vielä pimeää talviaikaa ja näissä olen käyttänyt apuna ledivaloja valaisussa. Tila on suunniteltu vuoden valoisina aikoina käyttöön. Mutta valitettavasti meillä täällä pohjolassa on myös pimeää aikaa melko kauan, joten tällöin tilassa kuvatessa joutuu käyttämään valaisu apuna studiosalamoita tai ledejä.




Tässä kuvasarjassa ajatus oli kuvata miehekkäitä ja tyylikkäitä kuvia, pukupäällä. Pukuun pukeutunut mies näyttää aina tyylikkäältä ja seksikkäältä. Tilassa on myös pylvässänky katoksen kera, mikä toimii hyvin huomenlahja -tyylisissä kuvauksissa. Tila on sisustettu mennyttä aikaa huokuvilla tyylikalustella. Päälähtökohta oli rakentaa tilasta tyylikäs ja tumma. Sopii syntisiin ja sensuelleihin kuviin. Tilaa on mahdollisuus vuokrata myös omiin kuvauksiin. Paikallinen bändi Domination Black, kävi kuvaamassa tilassani uusimman musavideonsa Center of the universe.

Yläkerran-ja alakerran studioita voi vuokrata ja tarkemmat esittelyt löytyvät Facebookista Vuokrastudio Kotka -sivustolta. Sieltä voi käydä tarkemmin katsomassa tiloista kuvia :)





Studiosta löytyy myös herrasmies nurkkaus, missä otettiin muutama kuva viskilasin ja sikaarin kanssa. Tilan rekvisiittoja saa lainailla kuvauksissa. Stailaaja Pia Pulkkinen on toimittanut osan rekvisiitoista. Löytyy kivoja yksityiskohtia; vanha puhelin, radio, tyynyjä, tekstiilejä, vanhanajan parranajovälineet, kauniit vanhat käsipeili ja hiusharja, nailonsukkia, silkki- ja aamutakkeja, korkkareita ja muuta mukavaa. Toteutan yhdessä stailaaja Pian kanssa stailauskuvauksia. Stailaaja valitsee ja etsii kuvausrekvisiittoja, vaatteita, kenkiä, koruja ja mitä sovitaankin. Stailauskuvaus on loistava lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea tavaraa. Kuvauksesta jää kauniit kuvat muistoksi. Pidämme yhdessä kuvattavan kanssa suunnittelupalaverin, missä kartoitetaan omia toiveita kuvauksen suhteen. Lähdetään hakemaan teemaa ja tyyliä. Heitellään ideoita ja ajatuksia. Kuvattava voi myös antaa meille täysin vapaat kädet, jolloin pystymme mielikuvituksellisemmin toteuttamaan kuvaukset.

Kuvattavan omasta vaatekaapista voi löytyä kivoja vaatteita tai erilaisia yhdistelmiä kuvauksiin. Jos ei löydy, niin minun ja Pian vaatevarastoilla voidaan myös käydä. Meillä on myös hyvät yhteistyöverkostot, joilta voi lainata vaatteet kuvauksia varten. 
Stailausta voi yhdistää myös muihin kuvauksiin. Jos haluat täysin erilaiset perhekuvat, niin stailaaja voi tulla auttamaan vaatteiden ja rekvisiitan valinnoissa. Palvelua voi yhdistää myös yrityskuvaukseen. Vaatteilla on iso rooli kuvauksessa.




Vaatteet luovat tunnelmaa ja luo mielikuvaa henkilöstä. Vaatteiden valinta riippuu myös siitä, mikä on kuvien käyttötarkoitus. Tulevatko kuvat kotiin omalle seinälle ja niiden tulisi ehkä kestää myös aikaa? Vai voiko asuvalinta olla rohkeampi? Myös yrityksestä riippuen, onko henkilöllä puku, puvuntakki ja jotain muuta arvokasta ja juhlavampaa vaatetta? Vai onko vaatteet siistit, mutta rennot?
Väreillä on myös iso merkitys. Tummat vai vaalean sävyt? Luonnolliset ja maanläheiset sävyt vai jotain värikästä ja erottuvaa?




Huomenlahjakuvissa voi olla myös pelkissä alusvaatteissa tai täysin alasti. Ja vaikka on alasti, niin kuvat voivat olla kauniit ja siistit. Sensuellit, mutta ei liian paljastavat. 

Kuvien stailaus: Pia Pulkkinen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti