perjantai 7. joulukuuta 2012

Ihana pikkujouluaika!


Studiomme tiimi rakastaa joulunaikaa, joten omistamme tämän postauksen tälle ihanan kimmeltävälle ja tunnelmalliselle ajankohdalle. Nyt elellään suurinpiirtein suurimman pikkujoulukauden puoliväliä, jolloin vietetään vielä tovi riehakkaita bileitä ennenkuin rauhoitutaan joulun viettoon.

Asusteet tekevät pikkujouluasusta juhlavan ja persoonallisen. Niillä voi viestittää persoonastaan paljon, oman tahdon mukaan. Leikkisiä asustefaneja vinkkaamme tutustumaan liikkeellemme rantautuneeseen koruerään, jossa löytyy valikoimaa hupaisista ja värikkäistä aina koristeellisen arvokkaisiin koruihin. Korut ovat näyttävyyden lisäksi edullisia, joten kukkaro ei liiaksi kevene ostaessa vaikkapa muutamia koruja samalla kertaa.  Tervetuloa tutustumaan valikoimaan studiollemme! Tässä muutama maistiainen koruista kuvien muodossa... Jos pikkujoulut ovat ohi, sujauta koru kauniissa rasiassaan pukinkonttiin ja yllätä ystävä tai sukulainen!

Klassisen kauniit, vihreät helmikorvakorut tekevät lookista juhlavan. 8,90 euroa. 

Suloiset kirsikkakorvakorut tuovat ripauksen pin-up -henkistä leikkisyyttä, 8,90 euroa. 

Egyptiläishenkinen kuoriaisaihe on kruunattu kauniin sinisellä jalokivellä, 12,90 euroa. 

Arvokas ranskanlilja-aihe suuressa kaulakorussa, 11,90 euroa.


Pöllöaihe valloittaa suuressa kaulakorussa,14,90 euroa, sekä korvakoruissa, 8,90 euroa. 

Movemberin pidät aina mukana tällä kaulakorulla, 11,90 euroa. 

 
Rokkaava älppäri kaulaan 12,90 eurolla.

 Kaunis kaulakoru hurmaa monilla elementeillään, 8,90 euroa.

Näyttävät jalokivikaulanauhat ovat varma katseenvangitsija. 
Värinä musta tai turkoosi, 17,00 euroa.


Naiset, tai miksei jotkut miehetkin, huomio! Hakusessa näyttävä juhlameikki, mutta ei taitoa tai tietoa mistä lähteä liikkeelle? Vai etsitkö vain uutta inspiraatioita jatkuvan bilemeikin uudistamiseen? Jotta vältyt meikkikriisiltä juuri ennen juhlia, istu hetkeksi koneen ääreen, pistä taustalle tunnelmaa nostattavaa musiikkia ja tsekkaa meikkaaja-maskeeraaja Minna Hirvosen blogi Glitz&Glam. Minnan blogista löytyy kattavasti tutoriaaleja erilaisten meikkien tekemiseen, sekä vinkkejä ulkonäön kohentamiseen yleisestikin. Allekirjoittanut on kokeillut esimerkiksi smokey eyes –meikkiä Minnan tutoriaalin ohjeilla, ja voin sanoa, että ensimmäistä kertaa tuntui, että tiedän mitä teen. Meikkaus ei ollut enää hapuilevaa suttaamista, jolloin lopputuloksesta voi vain toivoa parasta. Minnahan kuuluu olennaisena osana myös Chicks’n’Cars –kalenteritiimiimme johtavana meikkitaiteilija-stylistinä ;)

Miten sitten tallentaa pikkujoulujen hienoimmat hetket? Simppeliä, pidä kamera kokoajan mukana käsissä tai taskussa. Kaikkien kuvien ei tarvitse olla etukäteen valmisteltuja poseerauskuvia. Heittäydy hetkeen mukaan; pienet tärähdykset tai liikkeessä blurraantuneet kohteet tallentavat tilanteen vauhdikkuuden tunnelman parhaiten still-kuvaan. Kun otat ryhmäkuvia, älä seisota jengiä rivissä kuin tinasotilaat, vaan rohkaise heitä hulluttelemaan esimerkiksi sanomalla jotain yhteen ääneen, hyppäämällä ilmaan tai tanssimalla ja katsomalla samalla kameraan. Juhliin osallistuneiden ihmisten lisäksi kannattaa kääntää kameran etsimen tarkennus myös yksityiskohtiin, jotka tuovat mukavasti lisäväriä juhlakuvakollaasiin. Tallenna ihmisien lisäksi kauniita pöytäkattauksia ja tilan koristuksia ja miljöötä noin muutenkin.  Uskalla mennä lähelle, jotta pienetkin detaljit pääsevät oikeuksiinsa.

Studiomme jengi toivottaa kaikille juhlavaa pikkujouluaikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti