maanantai 11. helmikuuta 2013

Lisää palveluita saman katon alta Haminassa!


Sofia Virtanen on pitänyt valokuvaamoa Haminassa Isoympyräkadulla vuodesta 2009. Palveluihin ovat kuuluneet mm. kuvien teetykset, passikuvat, kuvaukset sekä valokuviin liittyvät oheistuotteet. Kesällä 2012 remmiin liittyi graafikko-kuvittaja Suvi Nopanen. Nyt studion palvelutarjonta on laajentunut kauniiden rakennekynsien verran: taloon on saapunut kynsimuotoilija Jenni Vanhala.

Suvi Nopanen vastaa studiolla graafisesta suunnittelusta ja kuvittamisesta. Kuvausten lisäksi studiolta on nyt siis saatavilla lisää visuaalisia palveluita, esimerkiksi kiitoskortteja yksilöllisellä grafiikalla, esitteiden suunnittelua ja taittoa, kuvittamista ja logosuunnittelua. Viimeaikoina Suvi on tehnyt myös levynkansien taittoja ja kuvituksia erilaisille Kaakonkulmalta ponnistaville yhtyeille. Nyt myös esimerkiksi yritykset voivat saada laadukasta yrityskuvausta ja graafista suunnittelua samasta talosta!

Jenni Vanhala aloitti toimintansa studion tiloissa vuodenvaihteen jälkeen. Hänen palveluihinsa kuuluvat mm. geelirakennekynnet, kestolakkaukset ja  varpaankynsien geelaukset.

”Kauneudenhoitoala on kiinnostanut minua jo pienestä pitäen. Innostus rakennekynsiin alkoi ollessani itse ensin asiakkaana, kunnes luottokynsiteknikkoni jäi äitiyslomalle. Siitä sain kipinän aloittaa kynsien tekemisen itse. Aloittaessani työt Sofian studiolla olen taas askeleen lähempänä unelmaani” Jenni kertoo.

 Rakennekynnet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten valinnan varaa riittää; kynnet voivat olla lyhyet tai pitkät, luonnolliset tai värikkäästi koristellut. Asiakas voi tuoda mukanaan valmiin vision, tai tyyli voidaan miettiä yhdessä Jennin kanssa. Pääasiallinen tavoite on kuitenkin luoda asiakkaalle persoonalliset, kestävät ja kauniit rakennekynnet käyttäen Pronails’n laadukkaita tuotteita.

Mitä etuja rakennekynsien hankkimisesta sitten on?

”Luonnonkynnellä on taipumus lohkeilla helposti, ja niiden huoltaminen voi tarvita paljon panostusta. Rakennekynnet ovat kokoajan huolitellut ja pysyvät siistinä, eivätkä vaadi jatkuvaa viilausta tai lakkausta. Jos oma kynsi ei kestä pitkäksi kasvattamista, voi rakennekynsillä tehdä kynteen lisää pituutta. Tietysti myös omaa kynttä voidaan vahvistaa, pituutta ei tietenkään tarvitse lisätä, jos esimerkiksi työt eivät salli sitä”
Jos olet aina haaveillut kauniista ja kestävistä kynsistä, nyt on hyvä aika kokeilla rakennekynsiä!

Aloitustarjouksena Jennin kynsipalvelut saa nyt 10% alennuksella! Soita, kysy lisää ja varaa oma aikasi Jenniltä numerosta 046 840 1374. Jennin saapumista studioon juhlistetaan myös avointen ovien päivillä 15.2.2013, jolloin on mahdollisuus tulla tutustumaan Jennin palveluihin. Studio on tällöin avoinna klo 10-19. Avointen ovien päivillä on myös mahdollisuus osallistua arvontaa, jossa pääpalkintona on vapaavalintainen palvelu Jennin valikoimasta! Tervetuloa osoitteeseen Isoympyräkatu 21, Hamina!


Suvi, Jenni ja Sofia. Kuva: Karoliina Matero


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti