keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Studiomme palvelut laajenevat!

Studiomme palveluihin ovat aiemmin kuuluneet luonnollisesti valokuvaus ja siihen liittyvät palvelut ja oheistuotteet. Kesällä 2012 remmi vahvistui graafisen suunnittelun ja kuvituksen osalta graafikko-Suvin saapuessa taloon. Nyt valikoima laajenee myös kauneudenhoidon puolelle, kun Pronails-kynsimuotoilija Jenni Vanhala aloittaa rakennekynsien taiteilun studiomme tiloissa!

Jenni on nuori ja pirteä kynsimuotoilija, jonka pääasialliset tavoitteet ovat tehdä asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja kestävät kynnet. Rakennekynsien ehdottomaksi eduksi hän alleviivaa niiden helppouden, sillä rakennekynnet pysyvät kauniina ilman jatkuvaa viilausta, lakkausta ja leikkausta. Ja mikä parasta, kun kynnet ovat kauniit ja kunnossa, koko olemus tuntuu astetta ehostetummalta ja huolitellummalta, vaikka hiuksiin tai meikkiin ei panostaisikaan. Kerran kuukaudessa suoritettava huolto riittää, ja samalla voi vaihtaa kynsien lookkia! Vaihtoehdot ovat miltei rajattomat: moni suosii kestosuosikki-manikyyriä ranskalaisittain, kun taas toinen ääripää on kirkkain värein ja timantein koristellut kynnet. Mahdollisuuksia on monia, valinta on Sinun! Mikäli itse ei osaa päättää laajasta kirjosta itselleen sopivaa, Jenni auttaa värin ja tyylin hakemisessa.

15.2. studiollamme vietetään Avointen ovien päivää, jolloin Jenni on paikalla vastailemassa kysymyksiin liittyen rakennekynsiin ja muihin kynsipalveluihin. Näytillä on myös Jennin työnäytteitä. Kahvipannu porisee koko päivän, ja tarjolla on pientä purtavaakin. Lisäksi studiomme valokuvapuoli on juhlahumussa, sillä passikuvia saa koko päivän hintaan 10 euroa, ja liike on avoinna kymmenestä aina klo 19 asti!

Tervetuloa kylään! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti