sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Ilmakuvausta Kotkan yllä

Viime syksynä kävin ystäväni Antin kanssa lentelemässä Kotkan yllä ja testaamassa GoPro kameraani. Siinä samalla otin myös järjestelmäkamerallani pienkoneen ohjaamosta kuvia. Upea oli kuvauskeli kun ilta aurinko paistoi juuri oikeasta suunnasta kuvien suhteen :)

Muutaman kerran olen päässyt pienkoneen kyytiin ja se on aina yhtä jännittävää. Lentoon lähtö kiitotiellä on ihan erilaista kuin isossa lentokoneessa. Ilmakuopat tuntuvat ihan eri tavalla. Tutut maisemat vilistää nopeasti ohi. 

Kyminlentokentän ympäristöstä löytyy myös Karhulan Ilmailukerhon Lentomuseo, joka on ainoa laatuaan Kymenlaaksossa. Siellä on kattava kokoelma lentokoneita, suihkuhävittäjiä, purjelentokoneita ja muuta ilmailuun liittyvää. Museossa on vapaa pääsy ja se on kesäisin auki. Museomestarina toimii Jyrki Laukkanen, joka osaa kertoa kaiken koneista. Kannattaa käydä katsomassa :)

Toukokuussa on tarkoitus järjestää yhdessä Ilmailukerhon kanssa PinUp kuvauskurssi Kymin lentokentän ympäristössä. Tästä infoan vielä lisää lähempänä ajankohtaa, mutta kannattaa tarkkailla Facebookissa Valokuvaaja Sofia Virtanen -sivustoani ;)






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti