maanantai 9. lokakuuta 2017

Syksyiset ihanat masukuvaukset Tervaleppälehdossa

Sateisena syyskuun päivänä kävin kuvaamassa ystäväni Angelinan vauvamasua Kotkan luontokuvaajien suosimassa Tervaleppälehdossa. Alku meillä menikin ihmetellessä kesyjä oravia ja lintuja, jotka tulivat katsomaan olisiko meillä ollut niille ruokaa. Pientä tihkusadetta tuli koko kuvauksen ajan, mutta se ei meitä eikä eläinystäviämme haitannut. Puun suojissa emme juuri  kastuneet ja saimme otettua muistoksi raskauskuvat.

Raskauskuvaus kannattaa yleensä tehdä kahdeksannella kuulla kun maha alkaa olla jo näkyvä ja hyvän kokoinen, mutta ei vielä laskeutunut. Tykkään, että kuvauksissa vaatteet ovat mahdollisimman vartalon myötäiset, jotta maha tulee hyvin esiin. Tummat vaatteet luonnollisesti hoikentavat, joten musta vaate voi kuvissa pienentää masua. Angelinan harmaa mekko toimi mielestäni kivasti vehreessä ympäristössä.











Mansikkalahden rannalla kävimme ottamassa vielä vähän toisenlaisia masukuvia, mutta emme enää viitsineet pitkäksi aikaa jäädä kuvaamaan kun vettä alkoi satamaan enemmän, eikä puut olleet suojanamme :D Syksy on värikästä aikaa ulkokuvauksille.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti