sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Häiden jälkeen Trash the dress -kuvaukset part 2

Vuosi sitten helmikuussa 2018 kuvasin Pian kanssa ensimmäisen kerran. Salon All In Jonnan kanssa etsimme mallia Trash the dress -kuvauksiin ja hakijoiden joukosta valitsimme Pian. Meikkaaja-kampaaja Jonna teki Pialle kuvausmeikin ja laittoi kampauksen. Vein heidät ensimmäiseksi reilun parinkymmen asteen pakkasessa Kotkan hyiselle meren jäälle. (Lue tästä Tuhotaan hääpuku yhdessä ). Jäällä vielä tuuli sen pakkasen lisäksi, mikä teki kuvausolosuhteet haasteellisiksi. Tässä samassa häämekossa malli poseerasi talvikuvissa ja tämän postaukseni kuvat otettiin syyskuussa.





Viime kesä oli kaunis ja lämmin. Onneksi hyvät kelit kesti pitkälle syksyyn ja pääsimme samalla kokoonpanolla toteuttamaan myös nämä kuvaukset. Morsiamen uittamista vedessä olin myös suunnitellut jo pidemmän aikaa ja Pia ilmoittautui vapaaehtoiseksi uimariksi hääpuvun kanssa. 

Kolmikko suuntasi siltakuvausten jäkeen (edellisessä postauksessani) Jylpylle autopurkaamolle viihdyttämään miesten työpäivää meidän kuvauksilla ja sieltä suoraan Metsolan rantaan kohti merta. Samaan aikaan kauempaa oli pari kalastajaa veneensä kanssa. Muutamista kuvista itselleni tuli mieleen Kalevalasta se kuuluisa kuva, missä Aino on hukuttautumassa ja Väinämöinen istuu veneessä ja yrittää pelastaa tätä.

Tässä kuvassa näkyy taustalla kalastajat veneessään :)

Hääpuvun helma jäi ihanasti kellumaan veden pintaan ja tuli mallin perässä vedessä. Merivesi oli onneksi lämmintä, niin sain kuvata kaikessa rauhassa eikä tarvinut pelätä tällä kertaa kylmyyttä. Sää suosi meitä ja aurinko paistoi ihanasti ja sai meren kimaltelemaan satumaisesti. Pian istuessa rannalla puiden välissä, mieleeni tuli kaikkia prinsessa juttuja. Lapsena leikittiin prinsessa leikkejä, mutta voi niitä toteuttaa aikuisenakin :)









Trash the dress -kuvissa mekkoa ei säälitä, vaan se saa likaantua. Lopussa mekon voi myös hajottaa ja tuhota. Olen aina tykännyt kierrellä kirpputoreja ja etsiä sieltä erilaista kuvausrekvisiittaa edullisesti. Sen lisäksi tykkään kierrättää vaatteita ja tavaroita. Minusta tuntuisi pahalta heittää ehjiä tavaroita kaatopaikalle. Toisen roska on toisen aarre. Ja kierrättämällä säästetään luontoa ja kaatopaikat eivät täyty niin nopeasti. Eikä kyllä tämän tyyppisiin kuvauksiin raaskisi ostaa satojen, ellei tuhansien eurojen hääpukua, vain tuhotakseen. Ja jos et halua sitä omaa prinsessa mekkoasi tuhota, niin ainahan voi etsiä käytettynä edullisemman vaihtoehdon sitä varten :) Ja säästää sen oman muistona hääpäivästään.

Ja niin kuin edellisessä postauksessani kirjoitinkin, voi mekko olla joku muukin kuin häämekko. Vain mielikuvitus on rajana! Ja jos tarvitset apua vaatteiden etsimisessä niin Pian kanssa toteutamme myös stailauskuvauksia ja eri teemoilla toteutettavia kuvauksia. Pia voi etsiä puolestasi sopivaa asukokonaisuutta. Hänellä on loistava kyky löytää sopivia vaatteita ja muuta rekvisiittaa.




Erilaiset teemakuvaukset sopivat kivasti myös yritysporukan työhyvinvointi päiville, polttariporukan ohjelmanumeroksi tai ihan vain ystävien hemmottelu hetkeksi. Me Pian kanssa ollaan valmiit ideoimaan ja auttamaan teitä toteuttamaan Teidänlaiset kuvaukset. Kuvauksiin on mahdollista ostaa myös lahjakortteja ja antaa elämyslahja häälahjaksi hääparille tai synttärisankarille. Kuvat ovat ihania muistoja <3








Elämyksellisiä kuvauksia ja valmiita kuvia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti