tiistai 7. tammikuuta 2020

Lifestyle tyylisiä kuvia Kotkassa

Toteutin yhdessä stailaaja Pian ja ihanan sisustusliikkeen Johanna D´Art Lifestyle:n kanssa lifestyle henkiset kuvaukset. Kuvauksissa malleina toimi Pia ja lifestyle liikkeen toinen omistaja Mari. Kuvissa olevat vaatteet, korut ja laukut ovat liikkeestä. Paikalla voi nauttia artesaanijäätelöistä ja kahvin tai teen kera tai ostaa mukaan. Liike sijaitsee Kotkan Pasaatissa, torin puoleisten ovien läheisyydessä.




Myymälästä löytyy merinovillaa, luomu bambua, puuvillaa, silkkiä, pellavaa ja cashmiria vaatteista ja sisustustekstiileistä. Ihania design koruja, teetä ja kahvia, Kotka aiheisia tuotteita ja paljon muuta mukavaa. Itse kävin ostamassa joululahjat liikkeestä. Löysin lapsille, miehille ja naisille kivoja tuotteita paketteihin.



Kuvasimme neljä erilaista tyyliä eri vaatteiden ja asusteiden kanssa. Kuvauspaikkoina halusimme käyttää Kotkan kaupungin torin ja Pasaatin ympäristöä. Kuvissa ystävykset ovat lähteneet päivä kahveille ja shoppailemaan.





Stailaaja auttaa valitsemaan kuvauksiin sopivat rekvisiitat ja vaatteet. Riippuen omasta budjetistasi, vaatteet voi etsiä kuvattavan vaatekaapista tai Pian voi varata myös shoppailukaveriksi joka auttaa etsimään sopivat asusteet :)





Johanna d´Art Lifestylen facebook sivut löytyvät alla olevasta linkistä.


Stailauskuvauksia arkisiin kuviin ja isompiin yrityskuvauksiin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti