torstai 13. helmikuuta 2020

Jääkuningatar

Vuosi sitten saimme nauttia kunnon lumisesta talvesta. Oli myös pakkasta reilun puoleisesti. Sehän ei kuitenkaan estänyt stailaaja Pia Pulkkista ja minua lähtemästä kuvaamaan talvimaisemissa Jääkuningatar -teemalla :)



Pia meikkasi ja stailasi itse itsensä ja menimme merenrannalle kuvaamaan. Tuuli oli hyisevän kylmä, mutta onneks malli on tottunut kuvattavaksi ääriolosuhteissa. Ja aina kuvausten välissä kun en kuvannut, niin Pia puki päälleen lämpimän takin. Ulkona kuvatessa olemme aina luonnon armoilla. Välillä olen joutunut jopa siirtämään kuvausta, jos sääolosuhteet ovat olleet sen verran huonot. Vaikka ammattivälineistöllä kuvatessa kamerat kestävätkin jonkin verran kosteutta, en silti lähtisi niitä uittamaan vesisateessa, ellei ole joku äärimmäinen pakkotilanne. Onneksi kameroillekin on saatavilla erilaisia sadesuojia ja sellaisenhan voi tehdä myös itse vaikka muovipussista, jos ei muuta ole.



Tuulinen keli edesauttoi mekon helmat hulmuamaan ja sifonki leijaili kivasti. Emme hiveän montaa muuta ihmistä nähneet kuvausten aikana, paria koiran ulkoiluttajaa lukuunottamatta. Saattoivat hieman ihmetellä kun tutulla lenkkipolulla tuli vastaan jääkuningatar.




Viime talvena oli hyvät pakkaset, joten jäällekin uskaltauduimme kuvaamaan muutamat otokset. Maisemassa on jotain sadunomaista kun kaikkialla on valkoista äärettömät määrät.





Malli: Pia Pulkkinen
Meikkaus ja stailaus: Pia Pulkkinen
Valokuvat: Sofia Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti