tiistai 10. maaliskuuta 2020

Sensuellit huomenlahjakuvat boudoir -studiossa

Vuoden vaihteessa avasin toisen studion Karhulan Teollisuuspuistossa sijaitsevaan Toimistotalo Otsoon. Uusi studioni sijaitsee 5. kerroksessa, toisella puolella taloa kuin aiempi studioni. Yläkerran studio on tarkoitettu luonnonvalostudioksi, eli siellä kuvataan valoisaan aikaan. Näin maaliskuussa paras aika kuvata on noin klo 10-15, riippuen miten valoa riittää. Tämän postauksen kuvat on otettu tammikuussa, pimeään aikaan, joten kuvauksissa olen apuna käyttänyt studiovaloja.




 Studio on remontoitu talkoovoimin, iso kiitos kuuluu Carl Irjalalle, Andreakselle sekä Tiitisen Mikalle ja Mallulle :) Seiniä ja kattoa maalattiin ja tilaan asennettiin laminaatti. Tilasta löytyy upea aito tiiliseinä, mikä oli itselläni se THE JUTTU, miksi päädyin kyseiseen tilaan. Tilan sisustamisessa on ollut apuna stailaaja Pia Pulkkinen, joka on tuonut somisteita ja rekvisiittaa. Kaikki tilassa olevat huonekalut on kierrätettyjä ja vanhaa. Suurin osa on saatu lahjoituksena <3





Studio toimii upeasti huomenlahja -tyylisiin kuvauksiin. Studiossa on musta pilarisänky katoksella, peilipöytä, sohva, tuoleja, iso talja, kattoon kiinnitettävä valkoinen verkkokatos ja muita yksityiskohtia. Voit otattaa itsestäsi kauniit sensuellit huomenlahjakuvat ja antaa ne puolisollesi lahjaksi. Tai mikset ottaisi itsestäsi upeat kuvat ihan itsellesi muistoksi! Aina on hyvä hetki ottaa kauniit voimaannuttavat kuvat :)

Toteutan Pian kanssa stailauskuvauksia, mitä voi yhdistää myös huomenlaja -teemalla tai jollain ihan muulla ajatuksella. Tällöin pidämme kuvattavan kanssa suunnittelupalaverin, missä käydään läpi ajatuksia ja toiveita. Pia auttaa etsimään joko sinun omista vaatteistasi sopivat asut kuvaukseen tai meidän rekvisiitta varastoistamme. On myös mahdollista ottaa Pia mukaan kaupoille ostamaan uusia vaatteita, jos tuntuu, että vaatekaappi tarvitsee uudistusta.



Kuvaukseen voi ottaa lisämaksusta myös kampaaja- ja meikkauspalvelut. Meikkaaja osaa tehdä tarpeeksi vahvan kuvausmeikin tai vaikka jotain spesiaalimpaa meikkiä tai kasvomaalausta. Vain mielikuvitus on rajana.

Luonnonvalo studiossa on myös kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Kannattaa ottaa myös jotain pientä helppoa syötävää, jos alkaa hiukomaan. Ennen kuvausta ei kannata syödä liian raskaasti tai liian rasvaista ruokaa. Muuten voi tulla ruokaväsymys, mikä näkyy myös kuvissa. Hyviä välipaloja on hedelmät, pähkinät, välipalapatukat ja suklaa tietyissä määrin :)





Autan myös kuvauksen jälkeen valitsemaan Sinun kuvillesi lopullisen muodon. Tulevatko kuvat albumiin? seinälle tauluiksi? kahden-, kolmen- tai neljän kuvan samettikansioon? Teetetäänkö aidot valokuvat, fine art, canvastaulu tai metallitaulu? Kuvat kannattaa teetättää teidän tarpeisiin sopivaan muotoon. Vaihtoehtoja löytyy monia, jokaisen tarpeisiin sopivat :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti