keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Chicks'n'Cars -kalenterin julkistamisbileiden ohjelmasta

Chicks'n'Cars- hyväntekeväisyyskalenterin julkistamisbileet ovat pian ovella. Tässä vielä hieman esimakua siitä, mitä olisi luvassa lauantaina (ja painavia syitä, miksi paikalle kannattaa ehdottomasti tulla) ;)

Go Go Girls edustaa esiintyjäkaartin naiskauneutta. Ryhmä ole vielä paljastanut yksityiskohtia show'staan, mutta luvassa on kauniiden naisten lisäksi näyttävää koreografiaa. Esimakua voi käydä kurkkimassa osoitteesta http://www.gogogirls.fi/.

Musiikkipuolesta vastaa kotkalainen melodisen metallin kuusikko End of Aeon. Ryhmä julkaisi vastikään esikoisalbuminsa EVER, jonka biisikattausta on kuultavissa julkaisubileissä. Lisätietoa orkesterista, sekä linkkejä musiikkinäytteisiin löytyy osoitteesta http://www.endofaeon.net/.

Lipputulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys. Vuodesta 1954 toiminut yhdistys on auttanut monia karvakorvia tarjoamalla niille kodin, tai jopa uuden mahdollisuuden elämään. KSEYn toimintaan voi käydä tutustumassa osoitteessa http://www.ksey.net/index.html.

Mukanamme bailaa myös Kouvolan jenkkiautoyhdistys FHRA. Swap&Meet -tapahtuman takana toimiva yhdistys on ollut tiiviisti mukana yhteistyökuvioissa kalenterinteon tiimoilta, ja porukan riveistä on löytynyt kalenteriin komeita autojakin. http://www.swapmeet.fi/.

Tällaista olisi siis tarjolla tulevana lauantaina Kouvolan House of Rockissa! Myös kalenterin taustatiimi on tietysti mukana saattamassa tuotostaan maailmalle, joten kalenteriin liittyvät risut ja ruusut voi esittää kasvotusten asianomaisille. Tervetuloa juhlimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti