perjantai 21. syyskuuta 2012

Se pieni tärkeä ele.

Kiitoskortit ovat kaunis ja näyttävä tapa muistaa merkittävään tapahtumaan osallistuneita ihmisiä. Samanaikaisesti se voi antaa heille myös parhaan muiston itse merkkihenkilöstä/henkilöistä; valokuvan. Valokuvana ikuistettu kiitos läheisille kestää aikaa ja voi parhaimmillaan palauttaa vastaanottajan tapahtumapäivään aina uudestaan. Kiitoskortin voi halutessaan teettää minkä tahansa tapahtuman tiimoilta, siihen ei ole tiukkaa kaavaa. Tärkeintä on välittää viesti kauniin kuvan kera tärkeille ihmisille.

Studiollamme valittavia kiitoskorttimalleja ovat olleet perinteinen, taitettavaan pahvipohjukkeeseen laitettu valokuva, sekä Eirin oma yksisivuinen malli, johon on valittavissa erilaisia grafiikoita tai tekstiasuja. Nyt kiitoskorttiperheemme saa uuden jäsenen, jollaisia ei saa mistään muualta. Esittelemme nyt uudenlaisia kiitoskorttimalleja, jotka ovat yksilöllisesti studiomme omaa käsialaa. Ne ovat persoonallinen tapa kiittää tärkeitä ihmisiä, ja erottuvat taatusti vastaanottajan kiitoskorttikokoelmasta. Omannäköisimmän tuloksen saat, kun valitset kiitoskorttiin kuvan studiomme lähettämistä koevedoksista, ja itseäsi miellyttävimmän grafiikan uudesta mallistosta.

 Korttien koko on 10x15cm ja niiden kappalehinta on kolme euroa. Minimitilausmäärä on 10 kappaletta. Ohessa hieman esimerkkimalleja uudesta tuotteestamme, joka on ottamassa paikkaansa lisäkuvavalikoimassamme.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti