tiistai 13. kesäkuuta 2017

Hurmaava Hurtan kevät kuvaukset Katariinan meripuistossa

Helatorstaina järjestettiin Hurmaava Hurtta tapahtuma kolmannen kerran ja ensimmäistä kertaa ulkona. Menossa mukana oli lemmikkiliike Pet Storen Melissa ja Johanna, koirien shampoo ja siivoussuihke Luonnollinen Kamun Sami, Kullanmuru kahvila ja DogBic:ia oli esittelemässä Elina Marttila. Tapahtuma paikkana toimi Kotkan kaunis Katariinan meripuisto upeine puitteineen. Sää  oli muuten kohdillaan, mitä nyt pientä tuulta, niin kuin aina Kotkassa tuntuu olevan.

Kuvattavat olivat tällä kertaa kaikki koiria. Kivasti oli isoja, sekä pieniä koiria. Kuvauspaikkoja löytyi pitkin puistoa ja olisi tehnyt mieli palloilla ympäriinsä vaikka kuinka, mutta kuvattaville oli varattu aina 15 minuutin kuvausaika. Kaikki kuvausajat oli varattu jo etukäteen. Minulla riitti tohinaa kuvattavien kanssa, mutta ehdin taukoni aikana käydä ottamassa muutaman kuvan myös majakoista ja toiminta alueestamme. Onneksi minulla oli tapahtumassa kaksi apulaista, Emma ja Minessa mukana. Emma oli tapahtumapaikalla vastaanottamassa kuvattavat ja yritti aina tähyillä, missä päin puistoa viiletän kuvattavieni kanssa :D Pet Storen tytöiltä tuli jälkikäteen hyvä ehdotus, miten minut olisi voinut paikantaa helposti. Minuun olisi pitänyt kiinnittää punainen ilmapallo, mikä leijuisi yläpuolellani korkealla. 













Kuvattavista sain hienoja kuvia koirien luonnollisessa ympäristössä. Tässä kuvasatoa kuvauksista ja meillä on taas Hurmaava Hurtta kuvaäänestys 9.-21.6.2017 facebook sivustolla. Eniten ääniä saanut palkitaan, sekä äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto. Kipin kapin siis äänestämään omaa suosikkiaan :)



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti