maanantai 27. tammikuuta 2014

WANTED: PÄIVÄNSÄDE 2014

Vaikka kylmä ja luminen talvi ei ole vielä ehtinyt kestää kauaakaan, Sofian studiolla virittäydytään jo etsimään Kaakon kulmalle omaa Päivänsädettä, joka auttaa jaksamaan kevään odotuksessa. Vuonna 2014 Päivänsäde-kilpailu on järjestyksessään kolmas, ja se on vuosittain kerännyt mahtavan suosion osakseen. Tuomarointityö ei ole koskaan ollut helppo, sillä Sofian studiolle on taapertanut toinen toistaan viehättävämpiä pilttejä, joilta ei hymy hyydy salamavalojen loisteessakaan.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä kaupunkilehti Ankkurin kanssa. Kilpailu alkaa ehdokkaiden kuvaamisella, ja oman säteilevän ehdokkaansa voi ilmoittaa mukaan varaamalla ajan Päivänsäde-kuvaukseen 3.2.-31.3.2014 väliselle ajalle. Kilpailun ikähaarukka on 0-5 -vuotta. Päivänsäde-kuvauksen hinta on 69 euroa, ja kilpailuun osallistumisen lisäksi jokainen kuvattava saa muistoksi kaksi 14x18cm kuvaa (ja mikäli haluaa, kuvia voi toki tilata enemmänkin!).

Kaikista kuvatuista esiraati valitsee 20 parasta, joiden kuvat julkaistaan Sofian studion näyteikkunassa, Facebookissa sekä kaupunkilehti Ankkurissa huhtikuun alkupuoliskolla. Tällöin starttaa myös yleisöäänestys, jolla voi vaikuttaa oman suosikkinsa menestykseen kilpailussa. Kaikista finalisteista valitaan Päivänsäde sekä kaksi perintösädettä, ja yleisönsuosikki. Kaikki heidät tullaan palkitsemaan ruhtinaallisesti toukokuun alussa, kun sekä yleisö, että tuomarit ovat päätöksensä tehneet :)

Miksi tällaisia Päivänsäteitä sitten oikein etsitään? Vastaus löytyy katsomalla parit uutiset televisiosta, tai selaamalla aamulehden otsikot. Ikävyyksiä ikävyyksien perään, eikö vain? Toki mukaan mahtuu mukaviakin juttuja, mutta huonot uutiset tuntuvat jyräävän medioissa kaiken muun. Maailman meno on tänä päivänä todella hurjaa. Sofia haluaa tuoda omalta osaltaan pienen irtioton ja paon tästä negatiivisesta uutisviidakosta kiinnittäessään huomion Kaakonkulman asukkaiden joukossa hymyileviin pieniin ihmeisiin. Voisiko joku muka väittää, että kaikkien sota -ja lamauutisten keskellä uutislehden sivulla hymyilevä pyöreäposkinen ja viaton napero ei aiheuttaisi edes pientä suupielien kaartumista ylöspäin?

Päivänsäde-kilpailun tiimoilta tullaan uutisoimaan ahkerasti myös Facebookin puolella, joten kannattaa käydä tykkäämässä Päivänsäde-sivustosta, jotta pysyy ajan hermoilla ;)

Mikäli kotonasi köllii, ryömii, taapertaa tai viipottaa potentiaalinen seuraaja edellisvuosien Päivänsäteille, kipinkapin varaamaan aika kilpailuunosallistumiseen! Ajanvarauksen voi tehdä helpoiten soittamalla Sofialle numeroon 040 552 9885.

Kannattaa muuten tykätä Facebookissa Päivänsäde-sivustosta. Sinne päivitetään kisan eteneminen ja uusimmat käänteet ;)

- Suvi


Tässä kuvat viimevuoden voittajakolmikosta. Päivänsäteeksi ja Yleisön suosikiksi itsensä söpöili Lenni, toiselle sijalle ihastutti Anna, ja kolmannelle tiensä hurmasi Sulo.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti